Herbalife Ciucas Trail 2012 - editia a III-a Aug 14, 09:31 PM

Pe 15 septembrie se va da startul la Herbalife Ciucas Trail 2012. Competitia aflata la editia a 3-a aduce o noutate in acest an, primul ultramaraton individual offroad din romania, cu o lungime de 100Km si o diferenta de nivel de 4900 m, completeaza cursele de maraton si semimaraton cu care concurentii s-au obisnuit deja. Pentru informatii despre trasee accesati http://www.trail-running.ro/ciucas-trail-running-traseu.html
Pana in prezent s-au inscris peste 600 de participanti si inscrierile continua. Primele 500 de inscrieri au fost gratuite, pana pe 15 August taxa este de doar 30 lei, dupa aceea ajungand la 50 lei. Se pot face si inscrieri la fata locului. O lista cu participantii inscrisi pana acum poate fi vazuta aici.
Va puteti inscrie online pe http://www.trail-running.ro/ciucas-trail-running-inscriere.html
Sau puteti participa ca voluntari, pentru inscriere completati formularul de la adresa: http://www.trail-running.ro/ciucas-trail-running-voluntari.html Toti voluntarii vor primi cadouri din partea sponsorilor.
Competitia este organizata in acest an de Truly Mountain Sport in colaborare cu C.T.A. Ciucas si are ca sponsor principal Herbalife Romania. Organizarea se face cu ajutorul cluburilor partenere CPNT Brasov si ADCZ Maneciu.

Recomandă articolul unui prieten! Tipăreşte pagina

 

Comentarii