Prima actiune de ecologizare in Ciucas din 2010 Apr 15, 09:30 AM

“Perioadă: primăvară-vară 2010
Localizare: masivul Ciucaş
Scurtă descriere: Din nefericire natura este de multe ori confundată cu tomberonul. Aceasta este şi situaţia în locurile cele mai accesibile din vecinătatea staţiunii Cheia, în Masivul Ciucaş, zonă spre care dorim să ne concentrăm forţele, într-o acţiune de ecologizare. Nu este vorba de a strânge după nişte oameni fără caracter ci de a oferi un model pentru ca în viitor să încercăm cu toţii protejarea naturii.

Vom încerca şi colaborarea cu şcoli locale, pentru a include populaţia zonei, direct interesată de un mediu curat. Sperăm ca această acţiune de ecologizare să atragă cât mai mulţi amatori, natura fiind a tuturor, contrar credinţei cvasigenerală, cum că nu este a niciunuia.”

“S-a stabilit data pentru actiunea de ecologizare din muntii Ciucas! Aceasta este sambata, 8 mai. Zona tintita este in principal cea din vecinatatea Vaii Gropsoarele, incepand din statiunea Cheia si continuand spre Cab. Muntele Rosu.

Vizitati sectiunea voluntariat a site-ului pentru a va inregistra si a da o mana de ajutor pentru un mediu mai curat. Voluntarii vor primi diplome de merit din partea Asociatiei Truly Mountain Sport. Noaptea de sambata spre duminica se va petrece la corturi, cu cantece si voie buna in jurul focului. Vom reveni cu detalii legate de transport si alte subiecte. Va asteptam cu drag!”

preluare site www.trail-running.ro

Organizator: Truly Mountain Sport

Recomandă articolul unui prieten! Tipăreşte pagina

 

Comentarii