Tiger Woods si Al Gore investesc in comuna Tarlungeni! May 13, 01:36 PM

Amandoi s-au implicat intr-un proiect in urma caruia, langa comuna Tarlungeni, ar urma sa se ridice prima statiune ecologica din Europa. Va costa peste 2 milioane de euro, anunta autoritatile locale, dar va avea 14 partii si un teren de golf asa cum nu s-a mai vazut la noi in tara.

Visul american pare sa-i fi lovit pe cei din Tarlungeni, o comuna cu cel mult 5.000 de suflete de la poalele Ciucasului.

Primii reprezentanti ai investitorilor americani, printre care se afla Tiger Woods si Al Gore, au aparut in zona acum doi ani si le-au vorbit gospodarilor despre acest proiect.

Numai din inchirierea terenului au intrat deja in bugetul primariei 200.000 de euro. Nu-i o avere, spune primarul, dar a avut totusi din ce sa la plateasca ajutorul social celor aproape 100 de familii nevoiase. Daca totul va merge bine, numai din taxe ar urma sa incaseze mult mai mult. Statiunea se va intinde pe 2.000 de hectare si va avea un teren de golf de poveste. Chiar Tiger Woods, celebrul jucator, se va ingriji de asta.

Al Gore, premiat cu Oscar in 2007 si laureat al premiului Nobel pentru pace, a militat ca statiunea sa fie ecologica. De cand cu astfel de planuri, multe discutii s-au iscat la Tarlungeni.

Zilele urmatoare, americanii sunt asteptati sa se intoarca cu detaliile finale.

Recomandă articolul unui prieten! Tipăreşte pagina

 

Comentarii