2% pentru Ciucaş

Poti direcţiona 2% din impozitul pe venit către clubul nostru.
Daca doresti sa directionezi 2% din impozitul datorat de tine, Clubului de Turism si Alpinism Ciucas, va trebui sa completezi Declaratia de venit global.

Jan 30, 10:03 AM

Citeşte în continuare...

Fântâna lui Ioan reconstruită a doua oară

Fântâna lui Nicolae Ioan a fost reconstruită pentru a doua oară de dl. Gigi Alexe din comuna Nucşoara, judeţul Prahova în lunile August – Septembrie 2008. Fântâna a mai fost reconstruită o data de G. şi I. Pantelimon în 1982. Prima construcţie a fântânii a fost în anul 1940.
Fântâna lui Ioan
Impropriu zis fântâna este mai mult o amenajare a izvorului Teleajanului, se găseşte la intersecţia traseelor ce vin de la

Nov 9, 09:35 PM

Citeşte în continuare...

Dezbatere publica pe tema realizarii Parcului National Ciucas

Institutia Prefectului din Judetul Brasov, impreuna cu Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile, au organizat pe 4 martie prima dezbatere publica pe tema realizarii Parcului National Ciucas si a impactului acestuia asupra comunitatilor locale.

La dezbatere au participat

Jun 14, 11:27 AM

Citeşte în continuare...

In 2008 se reconstruieşte Cabana Ciucaş

In acest an va incepe reconstructia Cabanei Ciucas. Pana la venirea iernii in 2007 noii proprietari au reparat drumul forestier de pe valea Berii si l-au continuat pana la Cabana, largind poteca in zona superioara a padurii.

Mar 24, 12:29 PM

Citeşte în continuare...

Bine ati venit pe ciucas.net!

Acesta este un site de promovare a masivul Ciucas si a turismului si activitatilor recreationale pe valea Teleajanului in Judetul Prahova. Sit-ul este realizat de catre AlpAccess s.r.l. in colaborare cu Serviciul Public Judetean Salvamont Prahova si Clubul de Turism si Alpinism “Ciucas” Ploiesti.

Mar 24, 11:44 AM

Citeşte în continuare...

Americanii construiesc statiune de cinci stele langa Brasov

Americanii vor sa investeasca mai mult de doua miliarde de euro in ridicarea unei statiuni ultramoderne, in apropierea Brasovului, pe Masivul Ciucas, la Tarlungeni. Concernul American Developments, care a construit o statiune asemanatoare in Colorado, va investi banii in 14 partii de schi, din care cea mai lunga…

Mar 24, 11:40 AM

Citeşte în continuare...

Autoritaţile refuză sa declare zona Ciucaşului parc naţional

Autorităţile refuză să declhttp://www.ciucas.net/textpattern/index.phpare zona Ciucaşului parc naţional, pentru ca nu cumva să fie obligate să interzică tăierile de arbori pe mii de hectare. Doar titulatura de parc naţional mai poate salva zona de la distrugere …

Mar 24, 10:09 AM

Citeşte în continuare...